You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Latest news: --- ET 2017A --- SERIE 60 DDEC IV EGR engine arnes --- CAT_3126_Eletric_Diagramam --- wiring diagram abs wabco E 4s 4m cab --- DDEC S60 OEM wiring arnes --- jhon deere 200c lc star schematic --- clark --- MAN Mantis EPC v582 03-2018 --- ATRIS Stahlgruber 1.2018 Multilanguage --- MAN Mantis EPC 6.1.1.32 (2018.03) ---

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virtual machines
08-20-2018, 09:08 AM
Post: #1
Virtual machines
Anybody using Virtual machines such as VirtualBox for chip
tuning/dash/immo works? My current laptop running win 10. My old win XP laptop stopped
working last week. Most softwares ask for win XP.

I want your suggestions before going on..



Thanks in advance,

Dinuk, proud to be a member of GarageForum since Feb 2014.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-20-2018, 09:45 AM
Post: #2
RE: Virtual machines
Easiest thing is to either buy an older laptop for xp, or dual boot xp on your new laptop, or if you have an easily removable HD caddy get another with xp installed, or learn to use BootIt Bare Metal for this.

GarageForum Team.

Do not forget to press the Rep [Image: postbit_reputation.gif] and Thanks [Image: postbit_thx.gif] buttons if I helped.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: Dinuk , Balyanchic
08-20-2018, 10:05 AM
Post: #3
RE: Virtual machines
(08-20-2018 09:45 AM)Diagnostix Wrote:  Easiest thing is to either buy an older laptop for xp, or dual boot xp on your new laptop, or if you have an easily removable HD caddy get another with xp installed, or learn to use BootIt Bare Metal for this.
BootIt Bare Metal is new to me.. I will check that too... thanks..

Dinuk, proud to be a member of GarageForum since Feb 2014.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: Diagnostix
08-20-2018, 11:59 AM
Post: #4
RE: Virtual machines
I installed Oracle virtual box with xp and I feel good !!! installed fvdi, opcom !!

Inviato dal mio SM-A520F utilizzando Tapatalk

neronenero, proud to be a member of GarageForum since Dec 2014.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: Diagnostix
10-28-2018, 01:17 PM
Post: #5
RE: Virtual machines
I am using vmware with windows XP for some of our diagnostic programs. Works perfect.
VMware is running in windows 10

carnagelan, proud to be a member of GarageForum since Oct 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)