You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Latest news: --- recuperação de upa 1.3 --- john deere service advisor 4.2 activator --- SSM4 Activation --- Delphi 2016.00 Bluetooth connection problem help --- Jeep Commander 3.0 CRD 2007 --- ISTA-D 4.24.12 Full version [MEGA] --- CAT ET any version wanted --- Offboard Diagnostic Information System 6.0.0 --- service advisor 5.2 201911 --- Carly vag 17.19 .apk ---

Online Dyno Files Service

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Some help plz
03-28-2020, 10:36 PM
Post: #1
Some help plz
Hallo
I need some help please
After I activated the tech stream i had an issue I will get a message with Tis Access error
And it will ask me to go offline mode or try again what should I do
I have an issue with vsc in my car
I’m new to tech stream
I have mini vci and v14.30.023
Windows 10 32 bit
My license expire after 500 days [Image: 6343dc69a3a5ef09c8074db099e2e250.jpg]


Sent from my iPhone using Tapatalk

usama1993, proud to be a member of GarageForum since Mar 2020.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2020, 10:55 PM
Post: #2
Some help plz
I get the same error every time. I just click offline and then go into customization and everything works fine

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

nprev917, proud to be a member of GarageForum since May 2019.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2020, 11:00 PM
Post: #3
Some help plz
Okay then how do you clear codes from vsc
Or if you want to do relearn I watched some video they have more option


Sent from my iPhone using Tapatalk

usama1993, proud to be a member of GarageForum since Mar 2020.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2020, 11:05 PM
Post: #4
Some help plz
Never had any codes to clear, never used it. How do you fix that error?

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

nprev917, proud to be a member of GarageForum since May 2019.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2020, 11:08 PM
Post: #5
Some help plz
I did not fix that issue
But using offline mode mean you will miss most of the future


Sent from my iPhone using Tapatalk

usama1993, proud to be a member of GarageForum since Mar 2020.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-29-2020, 08:22 AM (This post was last modified: 03-29-2020 08:24 AM by nprev917.)
Post: #6
Some help plz
I found this

https://techinfo.toyota.com/techInfoPort..._bugs.html

Open issue #7

Sent from my SM-G965U using Tapatalk
[Image: 9c0208d6ff1e5a1d3d8c40eaa353ed96.jpg]

nprev917, proud to be a member of GarageForum since May 2019.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)