You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Latest news: --- new on here --- Cat CLMS /DLMS --- Detroit DD15 DPF, EGR, SCR Delete Help Please --- BMW Mini How to Do a New Radio Integration --- Problem with DTS Monaco, Venice v 8.3.12 --- cat flash files --- Opel Navi 900 IntelliLink 2.0 MY14 Maps Update --- DiagBox: how to input unlocking key for secure configuration --- Xentry Diagnostic Open Shell XDOS 07/2019 [2019.07] --- carprog 2019 airbag update ---

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Editor problem
12-15-2018, 01:27 PM (This post was last modified: 12-16-2018 11:55 AM by yew5.)
Post: #1
Renault Editor problem
Hi


as a new member .... I need time to view the different forums .... and I have a problem with my browser on MacOS 10.12.6 with Safari 10.1.2

It is not possible to write a message. No way to change the font, text
style and the writing color is "invisible" .... therefore I'm getting an
error message after sending my message.



What is the problem and how can I fix it?


At the moment I'm using Firefox, but I don't like it.
Here a 2 screenshots


       
Thanks and best regards,

yew5

yew5, proud to be a member of GarageForum since Dec 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-21-2018, 04:34 AM (This post was last modified: 12-21-2018 05:02 AM by yew5.)
Post: #2
RE: Editor problem
Hi
the last days I've updated Safari (12.0.2), but the problem don't be fixed.
I think, this is a problem of the forum software
Best regards,

yew5

Hi

maybe this .....
...
Edit Option > disable "Show the MyCode formatting options on the posting pages"

Best regards,
yew5

yew5, proud to be a member of GarageForum since Dec 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-21-2018, 05:44 AM
Post: #3
RE: Editor problem
I have not seen this problem before. Try installing Chrome and see if it is the same problem.

GarageForum Team.

Do not forget to press the Rep [Image: postbit_reputation.gif] and Thanks [Image: postbit_thx.gif] buttons if I helped.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: kikis , Dmitri
12-21-2018, 05:04 PM
Post: #4
RE: Editor problem
Hi

Chrome is working, the same like Firefox .... only with Safari I can't write / send a message.

The next days I want to check with a newer MacOS


Best regards,
yew5

yew5, proud to be a member of GarageForum since Dec 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2019, 06:41 AM
Post: #5
Renault RE: Editor problem
Hi

I don't know what happend .... same configuration like the first post ....
MacOS 10.12.6 and Safari 10.1.2
... and it is now possible to write posts without error message

Best regards,
yew5

yew5, proud to be a member of GarageForum since Dec 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2019, 01:02 AM
Post: #6
RE: Editor problem
If we took about the editors problems then said it is the most difficult thing that to write the new for people. I think those are the best and wonderful assignmentmasters for their work because a normal person cannot write like them.

Austirlitz, proud to be a member of GarageForum since Feb 2019.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)