You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Automotive Diagnostic Tool

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
07-02-2016, 11:17 PM
Post: #11
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
(07-02-2016 10:19 PM)Moe00 Wrote:  I did introduce myself, please help ;'( my car is dead still 2 weeks passed please help!
You need more tham 1 Gb of ram for vmware machine. But a clutch issue is unlikely to be solved with a diagnostic tool. Spanners will be more useful usually. You are using GT1?

Diagnostix, proud to be a member of GarageForum since Mar 2015.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2016, 05:09 AM (This post was last modified: 07-03-2016 05:29 AM by Moe00.)
Post: #12
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
i m not in need anymore for 1 gb or anything, the software are running and all is fine but is not connecting to K-d can and there's an admin password for INPA.

and yes GT1 DIS/TIS will fix it, because usually the problem happen always with me, adaptation,bleeding on DIS fix all my issues, and DIS/TIS is the only best for my car.

google it 2gb of ram is enough for the software everybody is telling that, from where u got this (4gb) lol !

did u download it from the link above? used it?
there's something wrong or missing files! i followed each step, there's something wrong.

i am using K+d can silver for e60 m5 2006 cable.

Moe00, proud to be a member of GarageForum since Jun 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2016, 11:58 AM
Post: #13
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
(07-03-2016 05:09 AM)Moe00 Wrote:  google it 2gb of ram is enough for the software everybody is telling that, from where u got this (4gb) lol ! From Here.

From where do you get 2Gb ram. You said...

[i have windows xp proffessioanl ( 86x) 32 bit means , intel core t2 cpu, t5600@ 1.83, ram 1g.hard disk capacity 145 GB



- i also like to know something ( if i want to run DIS v57 on virtual,
should be the INPA open also? ) cause when i do open both VM the
computer gives error that the RAM can not handle.]

So you are trying to run 2 virtual machines within a host XP (that's 3 operating systems) on a PC with only 1 Gb RAM. Fail Fail Fail Fail Fail Headbang Headbang Headbang Headbang Headbang Giggle Giggle Giggle Giggle Giggle

[i am using K+d can silver for e60 m5 2006 cable.]

This package states quite clearly that it it is for a GT1. The GT1 is an earlier BMW diagnostic head unit from about 10 or more years ago.
The package has been downloaded, and presumably installed 3099 times and 3 people including you have problems with it. What does that tell you?

Have a look at this perhaps it might help. Try downloading software meant for the tool you are using. Use Google a little harder you will find many You Tube guides on the internet.

Some say NCS expert is good with your tool. I can not say I do not use it. There is something that says pin 6&7 should be joined together in you tool . Research that also.

Diagnostix, proud to be a member of GarageForum since Mar 2015.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2016, 01:54 PM
Post: #14
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
yes i am just in need of INPA admin password and all will be fixeD

Moe00, proud to be a member of GarageForum since Jun 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-23-2016, 05:24 AM
Post: #15
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
Where can i find guest pass for inpa?

Thx

grgic84, proud to be a member of GarageForum since Sep 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-27-2016, 09:17 AM
Post: #16
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
Read Rules.
Posted Intro.
Downloaded.
Installed.
Read forums again.
Searched forums, found a password cracker with a trojan.
Posting in the hope that I can find out how the passwords to all the apps are managed

TiA

wingerz, proud to be a member of GarageForum since Sep 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2016, 04:32 PM
Post: #17
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
What is the INPA VM password?

navin123, proud to be a member of GarageForum since Sep 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2016, 07:22 PM
Post: #18
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
Just read the instructions. It's all there.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

JOeS, proud to be a member of GarageForum since Apr 2015.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: navin123
10-02-2016, 01:41 PM
Post: #19
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
(10-01-2016 07:22 PM)JOeS Wrote:  Just read the instructions. It's all there.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Thanks. The password is on page 40 of BMW DIS V57, SSS V32 & TIS V8 Installation Guide.pdf file.

navin123, proud to be a member of GarageForum since Sep 2016.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: wingerz , VLStelios , Diagnostix
10-09-2016, 04:40 AM
Post: #20
RE: BMW GT1,DIS,SSS,PROGMAN_Auto_Installer
Dear friend,

Can u upload again because files are corrupted.

Best Regards,

tsakm3, proud to be a member of GarageForum since Oct 2015.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)