You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Latest news: --- New guy here with questions! --- Swapping edc17c54 software --- würth wow 5.00.12 multilanguage --- Mercedes WIS + EPC - 01.2019 --- Will pay for help mileage correction EDC17CP02 BMW 120d e87 2008 --- delphi --- Delphi MT38 ecu --- SID807 error 79% --- Autocom&WOW All-In-One VM --- FORD Mondeo 2011 IDS Calibration files ---

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allison DOC issue to connect
10-22-2018, 01:23 AM
Post: #1
Allison DOC issue to connect
Hello! Bye

I have Allison 2017 (cracked).



I managed to perform the activation correctly. The program runs
perfectly and even detects my DLA, most of the functions are active but I
can not use the function of connecting to the TCM button ("Connect" F4).



At the moment of doing so, the mouse cursor turns into circles for one
second and does not start the window to select the transmission system.



Try the software in different computers, Windows 7 and 8 operating systems, in both the same problem occurs.



I would appreciate any help or comment from a member who has tried the program.



Thanks! Give5

freebie, proud to be a member of GarageForum since Apr 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2018, 08:48 PM
Post: #2
RE: Allison DOC issue to connect
(10-22-2018 01:23 AM)freebie Wrote:  Hello! Bye

I have Allison 2017 (cracked).



I managed to perform the activation correctly. The program runs
perfectly and even detects my DLA, most of the functions are active but I
can not use the function of connecting to the TCM button ("Connect" F4).



At the moment of doing so, the mouse cursor turns into circles for one
second and does not start the window to select the transmission system.



Try the software in different computers, Windows 7 and 8 operating systems, in both the same problem occurs.



I would appreciate any help or comment from a member who has tried the program.



Thanks! Give5
you have to update to v2, and will work

revo889, proud to be a member of GarageForum since Jun 2013.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)